dijous, 28 de març del 2013

Howard Shore!*

  • Bon dia a tots, avui he decidit fer un POPPLET de Howard Shore, ja que juntament amb John Wiliams, és un dels compositors que més m'agraden per les seves bandes sonores, en les que més destaca són les de el señor dels anells, que allí va donar un encant olt especial a la pel·lícula, i va ser lo que la va fer tan especial.


PETITA BIOGRAFÍA

Howard Shore és un dels compositors més respectats, honrats  d'avui en dia i els conductors de la música. El seu treball amb Peter Jackson a El Senyor dels Anells trilogia s'erigeix ​​com el seu assoliment més imponent a la data, el que li va valer tres premis de l'Acadèmia.També ha estat galardonat amb quatre premis Grammy i tres Globus d'or. Shore va ser un dels creadors originals de Saturday Night Live . Ell va servir com el director de música en l'espectacle des de 1975 a 1980. Alhora, va començar a col · laborar amb David Cronenberg i ha anotat 13 de les pel · lícules del director, com La Mosca, Crash i esmorzar nu . Les seves partitures originals en A Dangerous Method , Promeses de l'Est i Dead Ringers eren cada honrat amb un Premi Genie. Shore continua per distingir d'una àmplia gamma de projectes, des Martin Scorsese Hugo ...
 
ESCOLTEU! aquesta obra de howard, es completament  fascinant, és d'una part de la pel·lícula del señor dels anells.

BONES VACANCES!

2 comentaris:

  1. M'agraden les teves iniciatives. Aquest és un treball que pensava encomanar-vos ara que hem començat amb Música i Cinema :)

    ResponElimina
  2. Mira que bé! així ja el tindré fet.:)

    ResponElimina